Дами, цяла седмица ви предлагахме по една от най-любовните песни на

...
Дами, цяла седмица ви предлагахме по една от най-любовните песни на
Коментари Харесай

Приключи „Седмицата на любовните песни”. Ерик Клептън победи в класацията

Дами, цяла седмица ви предлагахме по една от най-любовните песни на всички времена. Вашата задача беше да харесате тези песни, които смятате за сантиментални и безконечни в историята на любовната музика. Ето и вашата ранглиста: 

Eric Clapton – Wonderful Tonight. Това е несъмнено най-любовната ария съгласно вас – читателите на. Ерик Клептън получи най-вече от вашите гласове, въпреки и борбата му с второто място да беше много оспорвана. Какво по-добро от ария, в която мъж възхвалява какъв брой сме красиви довечера. Всички пазим своя сантиментален спомен от осъществяването на Клептън.

Уитни Хюстън заема второ място в класацията на вашите любовни песни. Безспорният й шлагер от кино лентата „ Бодигард ” събра доста от вашите гласове и се подреди компактно след песента на Ерик Клептън. Обещанието за безконечна обич „ I Will Always Love You ” справедливо заема второ място в класацията на най-великите любовни песни, съгласно читателите на venera.bg. 

Селин Дион и превъзходният й саундтрак към кино лентата Титаник се наместват на третото място в класацията на най-любовните песни. Голямата обич, сполетяла Роуз и Джак, съумя да разчувства съвсем всички дами и ще си изкривим душата, в случай че отречем, че сме проронили най-малко една сълза по време на паметния филм. Естествено, резултатът от него нямаше да е същият, без една от най-любовните песни в историята. 

Аеросмит също съумяха да ни развълнува до сълзи, още веднъж със саундртак, този път  от епичния филм за спасението на света – Армагедон. Четвърто място за една от най-романтичните песни, съгласно вас заема I Don't Wanna Miss a Thing, в брилянтното осъществяване на Аеросмит. Нека да си напомним една неумираща любовна история, с една тъкмо толкоз безсмъртна ария.

Отново саундтрак от различен героичен филм – Пърл Харбър. Това е песента, която се подрежда на почетното пето място в класацията на безконечните любовни песни. Само един глас е разликата с предходната позиция във вашата ранглиста, само че несъмнено осъществяването на Фейт Хил и песента There You'll Be е почтена за наградата.

Един изключително хубав и тъкмо толкоз надарен мъж заема предпоследното – шесто място в класацията на любовните песни. Енрике Иглесиас даде обещание с ария да бъде воин и това развълнува дамите дотолкоз, че единомислещо да му дадат място в класацията на безконечните любовни песни. Да се насладим още един път на страхотната балада. 

И когато един мъж обича една жена, заема последното място в класацията й на най-любовните песни в историята. Дами, вие поставихте на седмо място Майкъл Болтън с песента му „ When A Man Loves A Woman ”. Романтична класика нееднократно е докосвала женското сърце. Да й се насладим още веднъж.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР